21 dec. 2011

Tombola de Craciun! Marele Premiu: O curatenie CADOU !

Ho...Ho... Ho... Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna ne-am gandit sa organizam o tombola pentru clientii nostri fideli.  Premiul cel mare va fi o curatenie GRATIS de Craciun. . Mai mult, toti cei care se inscriu in concurs vor  primi o reducere de 50 de Ron cu prima ocazie cand veti folosi serviciile nostre de curatenie.
Va rugam sa citit cu atentie *regulamentul de mai jos!



 Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie printre participantii la tombola si printre cei care beneficieaza de reducerea de 50 de Ron este sa raspundeti la chestionarul de mai jos.

Noi credem ca Sarbatorile sunt mai frumoase atunci cand in jur este curatenie. Sunteti de acord ?

CHESTIONAR Curatenia de Craciun:

- persoane fizice: http://www.isondaje.ro/sondaj/245237965/done/
- persoane juridice: http://www.isondaje.ro/sondaj/245245232/
 
Va dorim un "Craciun Fericit!"si un "An Nou Cat Mai Prosper!"

*Regulament: 

  1.   Campania Curatenie de Craciun se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor. Singura conditia de a participa este aceea de a raspunde la chestionarul nostru. 
  2.     Toti participantii care completeaza chestionarul beneficiaza de o reducere de 50 de Ron pentru serviciile de curatenie valabila timp de 60 de zile.
  3.      Reducerea de 50 de Ron se aplica in momentul in care clientul solicita servicii care depasesc suma de 300 de Ron.
  4.        Toti concurentii participa la marea tombola de Craciun si Anul Nou. Castigatorul va fi recompensat cu o curatenie profesionala in propriul apartament (sediu firma).
  5.     Suprafata care care intra in campania Curatenia de Craciun este 70 de metri patrati, tot ceea ce depaseste acesta suprafata va fi platit suplimentar de catre client.
  6.   Curatenia generala implica: aspirarea mochetei, stergerea pardoselei,steregerea faiantei, curatenie si dezinfectare baie, stergerea geamurilor & stergerea prafului.
  7.         Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 31 decembrie 2011.

Pentru orice fel de nelamuriri sau intrebari ne puteti scrie la curatenieintercom@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu