29 dec. 2011

10 avantaje ale produselor Sano

Produsele  Sano sunt recunoscute pe piata internationala ca avand cel mai bun raport calitate-pret din gama  produselor de curatenie. Avantajele acestor produse sunt mult mai multe, vom enumera in randurile de mai jos zece asemenea avantaje.


  1. Sunt produse in Israel  si sunt facute pentru import, drept urmare calitatea este una ridicata.
  2. Se pot gasi in ambalaje mari iar in momentul in care un produs se termina poti sa pastrezi recipietul si sa cumperi numai o monstra din acel produs la un pret mai avantajos.
  3. Au calitate ridicata, faptul ca sunt produse in Israel si nu sunt facute pentru zona Europei de Est reprezinta o garanite a eficientei produselor Sano.
  4. Au cel mai bun raport calitate-pret din gama produselor destinate curateniei, iar acest lucru le face extreme de populare. De aceea toata lumea le recomanda!
  5. Se comercializeaza numai prin distribuitori autorizati si nu se gasesc in supermarketuri alaturi de produsele de larg consum, acest lucru le confera o anumita distinctie.
  6. Se gasesc intr-o gama variata, de la detergenti la odorizante, insecticide si pesticide, pana la manusi, lavete si bureti - menite sa acopere toate nevoile consumatorului.
  7. Pot face mai multe lucruri deodata - majoritatea produselor au mai multe caracteristici, spre exemplu, Sano Floor curata si parfumeaza pardoselele tinand in acelasi timp insectele la distanta.
  8. Sunt accesibile - se pot comanda simplu si usor prin intermediul site-lui nostru iar pentru comenzile ce depasesc o anumita suma livrarea este gratuita.
  9. Se bucura de o incredere crescuta a consumatorilor, la un simplu research pe internet se poate vedea faptul ca exista foarte putine plangeri in legatura cu produsele Sano.
  10. Produsle Sano chiar fac ceea ce spun ca fac! Spre deosebire de alte produse care promit numai, Produsele Sano se tin de cuvant. Spre exemplu, daca pe eticheta scrie ca elimina gandacii sau combate mucegaiul/igrasia  atunci gandacii sunt eliminati iar mucegaiul este indepartat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu